Related Post

28 Replies to “Test Kamera & Video VIVO V19 Malaysia: O.K atau K.O?”

  1. Sy sdh beli fon ni… Dan sy rasa puas hati lh.. Sbb dia punya camera memang bgs gile… Dh lh guna skrin super amoled… Memang terbaik lh beli fon ni.. X rugi beli… Nc👍

  2. Assalamualaikum abg! Nak tanya, sound bila record video pakai vivo v19 ok tak? Sbb kakak sy pakai vivo v19, dan dia punya sound slow sgt bila record video. Kalau pasang music atau tgk YouTube, sound ok ja, kuat mcm biasa.

  3. Guys! Aku ada test kamera SAMSUNG NOTE 10 LITE. Boleh klik link ni https://youtu.be/NdPo9Y1GH4g Thank you for watching guys! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *