Related Post

48 Replies to “Cat de Bogat este Kim Jong-Un (Liderul Suprem al Coreei de Nord)”

 1. Responsabilitatea pentru domnul bogat
  Vine toate pe capul său 💢💣💬🤚
  Atunci voi zice STOP ⛔Chefueala. 🛅

 2. Asa a-ti spus si despre Ceausescu….n-ati putut demonstra nimic,doar vorbe…….voi nu intelegeti ca asemenea sefi de stat n-au nevoie de nici o avere,avand tara in palma.N-o sa puteti intelege niciodata,ca daca doresc……pot avea orice

 3. Lasa ca si de Ceausescu ati spus ca are mare averi si pana la urma sa constatat ca nu avea nimic mincinosi ordinari asteste oculta mondiala.a

 4. Asa spunea lumea și de Ceaușescu ca miliarde in nu știu ce conturi. In realitate era doar propaganda capitaliștilor; atenție capitaliștii recunosc ca sunt grețos de bogați dar nimeni nu vede a fi problema.
  In rest comentatorul e varza.

 5. De fapt, indivizii de teapa astuia, adica cei mai abjecti dictatori, sunt cei mai saraci si nefericiti oameni din lume.

 6. Cat de bogat este vanzatorul flotei , marinelul chior si betiv ???? Si toti mafi-hotii din pulitica !!!! Cu o lege a ilicitului functionala , aplicabila fara rezerve ,Romania ar avea un excedent financiar incredibil . Dar tovarasul Saracescu BNR , pionul principal al hotiilor , este sudat in scaun !!!!!

 7. Avem dovada că și astăzi e posibil ca în fruntea unei țări să ajungă un idiot și psihopat, cum a fost în Roma antică Nero.

 8. Mi se pare de cacat clipul asta..ati zic din propia experienţa cunosc care e treaba pe acolo .si e extravagant .

 9. Cum să îți bați joc de poporul coorean care este subnutrit,iar tu că conducător să duci o viață de huzur,rușine mare!

 10. Daaa!asa se spunea de Ceausescu .Ca este f bogat ,dar de fapt nu i a apartinut nimic .Toate erau de protocol .ACUM SUNT SUTE DE MII DE FAMILII CU MULT MAI BOGATE .AU CONACE LA MARE ,LA MUNTE ,LIMUZINE ,TERENURI ,CONTURI BABANE .CEAUSESCU NU A AVUT NIMIC .

 11. Eu nu am visat niciodată… la ce îmi folosește bogăția, atât timp cât sunt efemer… dacă ași trăi veșnic,poate ar însemna ceva… 😥😢😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *