Burgerrechten in een Spuit, trendwachter Adjiedj Bakas legt het u uit.Burgerrechten in een Spuit, trendwachter Adjiedj Bakas legt het allemaal uit…

Soms is een fragment zo alleszeggend dat een interview of inleiding overbodig is. Dit is zo’n geval waarbij het fragment van WNL uit in z’n pure vorm opdienen. Trendwachter Adjiedj Bakas schets ons zijn visionaire perspectief t.a.v. de vaccinatieplicht en doet dat inclusief een duidelijke morele mening. De maatschappij zal opgedeeld worden in ” groene ” en ” rode ” mensen. Groene mensen zijn de mensen die gevaccineerd zijn en rode mensen zijn de weigeraars, die zullen moeten betalen voor alle ongemakken inclusief de ziektekosten als ze corona krijgen. Bakas vergeet hierbij na te denken over de verdere implicaties als we naar een morele maatschappijvorm toegaan waarbij we gaan straffen en belonen op gedrag en daarbij oorzaak gevolg gaan koppelen aan dergelijke consequenties. Immers, wat doen we dan met alle obese mensen die zorg nodig hebben? Of alle rokers die een kankerbehandeling behoeven? Ook zelf laten opdraaien voor de kosten vanwege een verkeerde leefstijl? De vraag is dan ook of Bakas uberhaubt serieus te nemen is, maar het bijzondere was wederom dat de man kritiekloos zijn woord kon doen en dat de presentatrice, noch de bijzit er iets van zei. Kennelijk zijn deze uitspraken nu de norm geworden en is de integriteit van het lichaam en feit dat er een “haast-vaccin” in je lijf wordt geïnjecteerd iets waar we niet over moeten zeuren.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

Nguồn: https://collectif-du-chambon.org/

Xem thêm bài viết khác: https://collectif-du-chambon.org/category/nong-nghiep

Related Post

38 Replies to “Burgerrechten in een Spuit, trendwachter Adjiedj Bakas legt het u uit.”

 1. En natuurlijk is mijn reactie waarin ik dit heerschap volledig onderuit haal, met argumentatie EN bronnen, verwijderd.
  Zal wel door youtube censuur zijn. Terwijl er dus geen fout woord in stond…

 2. Mensen zelf laten bekostigen als zij geen prik willen en ziek worden?? Prima mensen die wel het vaccin nemen en mogelijk last krijgen van de bijwerkingen mogen dan ook niet geholpen worden! en geen schade claim! eigenschuld dikke bult! oog om oog tand om tand.

 3. Forget It. Dit is aantasting van de lichamelijke integriteit. Heeft deze meneer soms een financieel belang bij de exploitatie van het covid-19 vaccin? Deze meneer promoot discriminatie en discriminatie is strafbaar.

 4. Men kiest iedere keer iemand die een voorbeeldfunctie voor een groep kan hebben. Hugo sprak over frikandellen om de jongeren over te halen. Deze sympathieke man houdt een wervend verkoopverhaal voor de eigen groep. Voor de oplossing moet je niet bij de mensen zijn die het probleem creëren. Wie heeft dit virus gemaakt? Wie verdient aan het vaccin? Hoeveel mensen zullen hun gezondheid verliezen door het haastige spoedvaccin? Bill Gates vertelt iedere keer vooraf wat er gaat gebeuren. Hij heeft pandemie II al aangekondigd. Die wordt veel erger dan deze. Als je denkt dat je problemen over zijn na het nemen van het vaccin, dan vrees ik dat je het belangrijkste gemist hebt. Je stemt in om het verdienmodel van de industrie te worden. In 2014 stond er in de Trouw: ER IS EEN PANDEMIE OP KOMST UIT HET LABORATORIUM. Dat was een goed artikel en zeker geen complottheorie. In vele landen wordt gain-of-function onderzoek gedaan. Virussen maken door het modificeren van de genen is om van te leren, maar ze veroorzaken ziektebeelden die ernstiger zijn. De ervaring leert dat uit de laboratoria ondanks de hoge veiligheidsnormen met enige regelmaat virussen ontsnappen. Pandemie II wordt geen feestje mensen, neem dat maar aan van Bill Gates.

 5. Bakas is een idioot. Hoezo een first world problem? Dat jij als kind volkomen lek is geprikt is een schande van de eerste orde. Al dat geprik heeft zijn vermogen tot nadenken aangetast.

 6. VAXXED-II is een video op You Tube. De vaccinatie waar het hier over gaat heeft niets met het Covid-virus van nu te maken.

 7. Is goed neem jij je prikje maar.

  Ik wil in ieder geval geen troep in mijn lijf.
  Liever jong dood en te hebben geleefd, we gaan tenslotte terug naar ‘de Bron’ daar waar rust, vrede en harmonie is, dan oud worden in een harnas en als een zombie nog jaren ronddolen op deze eens zo mooie aarde.

  Voor degene die zich wel willen vaccineren, de eerste bijverschijnselen zijn er al…laat staan wat er op langere termijn gaat gebeuren??!! Want een vaccin maken binnen een paar maanden en dat dit dan ook nog veilig moet zijn, is onmogelijk!!!!

  De eerste symptomen komen al binnen druppelen:

  https://www.facebook.com/watch/?v=705650836990841

 8. Alle vaccins bevatten metalen zoals kwik, alluminimum,
  Conserveermiddelen en andere troep die een mens niet
  Ingespoten zou moeten krijgen. Met dit zg corona vaccin
  Wat helemaal niet nodig is het nog erger, het verandert
  Ons dna. In alle contracten die pharmas afsluiten staat
  Dat ze geen verantwoordelijkheid nemen voor bijwerkingen
  Geen garantie, dat alleen geeft al te denken de inhoud van
  Dit vaccin is staatsgeheim ook de dokter die het inspuit
  Weet niet wat er in zit, je bent toch zot als je dit neemt.

 9. Toch denk ik dat deze meneer met enig cynisme praat en het niet helemaal meent. Steun mij en mijn kanaal door te subscriben!

 10. Als deze man een trendwatcher is dan was ik 30 jaar geleden al een visionair. Hij strompelt achter de feiten aan.💜🙏💜

 11. Heel gek, hij benoemt eigenlijk hoe eng het is om allemaal geregistreerd te worden en daarna sluit die het af met dat die het prima vindt qua vaccinaties om zich te laten inenten.

 12. Eind 2019 werd in Wuhang, China een nieuw virus ontdekt: COVID 19 ofterwijl Corona. Op TV zagen we dat mannen in witte pakken hard aan het werk waren om de verspreiding tegen te gaan. Met succes zo leek het even. Wat een ramp, maar gelukkig ver van ons bed. We konden maar even opgelucht ademen, want al snel sloeg het virus om zich heen. Steeds meer landen bleken nu met Corona te maken te hebben, zo ook Nederland. We hebben onze samenleving daarom beetje bij beetje zien veranderen. Inmiddels zijn we een 1.5 meter maatschappij met mondkapjes. De Corona maatregels worden steeds strenger en worden de eerste mensen al ingeënt.

  Op mijn zoektocht naar de waarheid ben ik uitgekomen op een skeptische houding, zoals jullie wel gemerkt hebben. Ik zet grote vraagtekens bij hoe de cijfers met een PCR-test worden vastgesteld, de waarde die aan deze cijfers wordt gehecht, het vaccin als enige redding en de veiligheid van het vaccin. Eenieder zal ik hieronder uitzetten.

  De PCR test die nu wordt gebruikt voor het vaststellen van het hebben van Corona, kan niet aantonen of je besmettelijk bent. Velen van deze testen zijn gemaakt met het oog op 1 artikel waar nu veel controversie over is in de wetenschappelijke wereld. Ook wordt het percentage vals positief en negatief niet vermeld. Dus wat zeggen de cijfers die telkens worden genoemd?

  Wat wel duidelijk is, zijn de sterftecijfers. Er zijn mensen met en aan Corona gestorven. Echter als we die vergelijken met de griep zijn deze cijfers niet eens zo schokkend. Ook zijn ondanks de hoge Corona besmettingen, de bedden op het IC nog niet vol. Valt het misschien toch mee?

  Er is ingezet op een vaccin. Het vaccin wordt gepromoot als onze enige redding, onze enige weg naar het oude normaal. Er wordt niet ingezet op: het verbeteren van het imuunsysteem zodat de gevolgen van een besmetting meevallen of het verhogen van de genezingskansen van de Corona patienten. Natuurlijk zorgt deze druk ervoor dat het ontwikkelen van het vaccin in een stroomversnelling zit. In nog geen jaar is er een vaccin op de markt, terwijl een griepvaccin zo'n 10 a 15 jaar duurt. Waar worden de short-cuts genomen? Onder deze druk kunnen onderzoekers weleens iets over het hoofd zien. Ook zullen ze minder snel worden teruggeroepen, want kritiek zorgt voor een tragere vooruitgang. De betrouwbaarheid van de wetenschap is gewaarborgt juist door de kritische houding ten opzichte van het onderzoek. Is de trade-off waar nu voor gekozen wordt bij het ontwikkelen van het COVID-vaccin wel gerechtvaardigt voor de gevolgen die het kan hebben? Is dit misschien een hele goede reden waarom de prominente personen nu alvast rechtzaken aangaan om niet verantwoordelijk te hoeven zijn voor de gevolgen? Veiligheidsstappen worden nu overgeslagen. Het inzetten van het vaccin is daardoor op zijn best: een groot experiment. Ikzelf wil mijn gezondheid hier niet voor op de weegschaal leggen.

  Dit is de mening die ik ontwikkelt heb, na het lezen van verschillende bronnen. Je hoeft niks van me aan te nemen, ik zou het alleen ontzettend fijn vinden als jullie ook je onderzoek doen en wat andere bronnen als de overheid en het nieuws raadplegen.

  Bedankt voor je tijd!
  Ik wens je al het goeds voor 2021. Wees goed voor jezelf en vertrouw op je imuunsysteem.

  Met vriendelijke groet,

  Hier zijn een paar bronnen die ik ontzettend waardevol vond:

  https://youtu.be/QLTs2L-x44Y. (Drs. Mario Ortiz Martinez – Scheikunde, Moleculaire Genetica, Biochemie/moleculaire Biologie).

  Viroloog Carrie Madej en Dr. Ir. Carla Peeters over het mondkapje.

 13. Mensen in " groene" mensen en "rode" mensen verdelen is niet zoals een verkeerslicht. Dat is mensen als eersterangs- en tweederangsburger wegzetten! Eikel! Met je belerende toon

 14. Beste mensen, vergeet deze video niet te liken en te delen. Door het te liken komt deze video bij meerdere mensen in beeld!

 15. Ik ben oranje wij hoeven niet te stoppen of door te rijden Wij zijn vrij, als we twijfelen stoppen we en als we zien dat het veilig is, zie ik geen logische reden om nog te stoppen.

 16. Als je bij de gomorra zit hoef je niet zo'n groene telefoon.Die steel je gewoon. Valsspelen wordt nog meer beloond. Dat is altijd evident in een maatschappij van heilige boontjes.

 17. Moet je eens goed luisteren, ik ben geen anti-vaccer, ik ben in Afrika opgegroeid, ben zelf ook helemaal lek gevaccineerd, maar geen een van daardie prikjes waren gegeven vanuit directe of indirecte plicht. En geen een van ze was een prik die even snel in een jaar ontwikkeld zijn. IK NEEM DE CORONA VACCIN NIET!!!

 18. die prik heeft blijkbaar wel wat "hormonale" problemen opgeleverd .. ga maar lekker terug naar de tropen vriendinnetje

 19. Oproep i.v.m censuur.
  Laat uw kritische mening over het regeringsbeleid, de PCR test, het dragen van mondkapjes,het vaccin,sluiten van horeca en winkels horen.Post uw mening overal op YouTube.Zet uw mening onder elke video / film van cultuur tot vakantie.Laat u niet monddood maken. BlueTiger weer op de strafbank, Potkaars account verwijdert… laat censuur niet vanzelf sprekend worden.Plaatst interessante links over heel YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *