A marketing aranyszabályai – 1. rész | MM68Új SOROZAT!
Mik a marketing aranyszabályai?
Tudnod kell ezeket, ha reklámozol, hogy 1) könnyebb legyen az életed (így is elég nehéz, nem?), és 2) Meg ne sértsd az aranyszabályokat, mert akkor aztán pedálózhatsz éjjel-nappal, mégsem fogsz előre haladni.

Az első 7 aranyszabály:
★ Miért nincsenek jól fizető vevőid?
★ Ki vagy Te elsősorban? Felejtsd ezt el, és a céged a legnagyobb erőbedobással is csak döcögni fog.
★ Senki nem akarja a cuccodat, amíg nem ezt mutatod meg róla
★ Miért van annyi gagyi a piacon, és mit kell tenned ellene?
★ Mi az egyetlen tartalom típus, amit a vevő fogyasztani akar?
★ Teljesen más marketing kell egy cég beindításához, és egy cég felfuttatásához!
★ Mit teszel, ami miatt tele vagy vevőkkel, akik komplikálják az életed?

Kösz a figyelmet! Tetszett? Jöhet még ilyen?

Nguồn: https://collectif-du-chambon.org/

Xem thêm bài viết khác: https://collectif-du-chambon.org/category/thong-tin-va-truyen-thong

Related Post

16 Replies to “A marketing aranyszabályai – 1. rész | MM68”

 1. Szia Gábor!
  Nagyon jó a téma, a stílus ahogy előadsz, a helyszín, nem utolsósorban, hogy gyerekek voltak körülötted egyből pezsgő és élettel teli lett a videó. Még többet jó lenne látni!

 2. Nagyszerű videó már az első 19 percben is. Már adaptáltam belőle saját üzletünk sikeressége érdekében!
  Köszönöm!

 3. Szia Gabor! Ti vagytok az egyetlen csatorna, akiket ugy hallgatok, hogy szinte szegyellem, hogy ezt ingyen teszem. Olyan erzesem van, mint amikor tul ertekes ajandekot kapok erdek nelkül valakitöl, akit nem is ismerek tulsagosan.
  A markatokkal kapcsolatos kijelentesed mar olyan regota bennem volt, jo hallani, hogy te is belatod, hogy ezt erdemes lenne megujitani a terjeszkedes elött. Sok sikert a tovabbiakhoz 🙏

 4. A video és a stílus szerintem tuti, részemről kérek szépen még 🙂 A 27. percnél megemlítettél egy kérdést. Én nem vagyok profi corporate identity-ben, de ha nekem kellene rá megoldást találnom, a márka alaposabb előzetes tervezésére tippelnék. A temérdek sok lehetséges szarvas hiba közül szerintem az olyasmi a legviccesebb, amikor egy Magyarországon jópofinak tűnő nevet Amerikában elolvasnak az ottani betűkiejtési szabályok szerint, és például a tini korosztályuk az életkori slang alapján valami obszcenitásra asszociál a hangzásából. Sok szerencsét minden cégtulajnak az olyasmiket Magyarországon a négy fal közé bezárt filozófiával előre látni. És biztos jó sok hasonló kivilágítatlan pofon tud még szembe jönni mindenféle nyelvi, kulturális vagy éppen politikai határ átlépésekor.

 5. Aaa jóvolt 50/50 be jólenne tetszet hogy volt mit nézni nemcsak statikus háttér volt, nem csak száraz tények,személy szerint tudom valamihez kötni az információt (pl barna ablak/bénázz büszkén bassus) 🙂

 6. Nem szoktam kommentelni sehol, de ez a videó áttörte az ingerküszöböm, annyira jól felépített. Egyszerűen nagyon tetszett. Jó az irány, sokkal élvezhetőbb volt ebben a formában a téma. Szinte észrevétlenül elrepült ez a 33 perc, de nemcsak az értékes tartalom miatt, a háttérsztori is kellett hozzá. 🙂 Ráadásul most az az érzésem, mintha személyesen ismernélek. És valóban, sokkal befogadóbb így az ember agya a videó végébe ügyesen beleszőtt promócióba. Gratulálok, ez egyszerűen szakmai szempontból csúcsteljesítmény. Szórakoztató és hasznos bizalomépítés, szolgáltatáspromócióval fűszerezve: csillagos 5-ös. 🙂 Sokat tanultam Tőled most Gábor, köszönöm szépen és várom a folytatást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *